ΜΙΑ ΓΟΥΛΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

.

Όταν αναφερόμαστε στην παθολογία της σκέψης ατόμων που απαρτίζουν το δημοκρατικό σώμα εκλογής των τοπικών αρχόντων της πολιτικής, είναι κάπως θεωρητική αυτή η έκφραση.
Αν όμως υπάρξει ένα οπτικό και ακουστικό αποδεικτικό στοιχείο, μας κάνει να μετατρέπουμε το γέλιο σε κλάμα για την ανθρώπινη κατάντια.

Αυτή η σκέψη (σε γκροτέσκο μορφή) αν την δούμε στην πιο συμβατή με τα κοινωνικά δρώμενα εκδοχή της που υπάρχουν γύρω μας… κάνει φανερό το αλαλούμ που κυριαρχεί στην λάθος παιδεία που έχει εισπράξει το μυαλό μας.

Λίγη «τσόντα» την κουβαλά το κάθε μυαλό … όσο και αν θέλει να φαντάζεται ότι είναι ανώτερο των περιστάσεων…

Αυτοί οι ισότιμοι στην Δημοκρατία της Μπανανίας, με την ψήφο τους άνθρωποι (όπως η Κα Γούλα) , εξασφαλίζουν το άλλοθι της ασύστολης συμπεριφοράς των εξουσιαστών , που προτιμούν αυτή τη σκέψη σε ένα λαό που τον θέλουν υποτελή.

Απόδειξη είναι ότι τα ΜΜΕ με την ευλογία της πολιτείας (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) έχουν ενσωματωμένες κατά κόρον εκπομπές που αφορούν στην έκπτωση της ανθρώπινης αξίας , για να νοιώθει ανώτερος ο βλάκας τηλεθεατής βλέποντας τον ηλίθιο εκτιθέμενο…

Αν αυτό δεν είναι επιλογή πολικής… τότε χάσαμε την κριτική μας σκέψη…

Επειδή όμως το χιούμορ δεν είναι σωστό να χάνεται… εγώ ψηφίζω την τάση που ο κυρίαρχος λαός επιλέγει με την ευλογία των ΜΜΕ και δεν είναι τίποτε άλλο από την διαπαιδαγώγηση μετά μουσικής της κας Γούλας.

Καλή διασκέδαση, γιατί ψυχαγωγία δεν θα την έλεγα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: