ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ …ΑΔΕΛΦΙΑ

(Εφτά Νοέβρη 2010 - Ο αγώνας συνεχίζεται)

Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο βίντεο από αυτό που ακολουθεί για να ταιριάζει την ημέρα των Δημοτικών εκλογών στην χώρα του Ελλαδιστάν.
Ψάχνουν οι «διανοούμενοι» να βρουν τις συνιστώσες της πτωτικής πορείας μιας συνείδησης ενός λαού … μέσα από σφιγμένες αναλύσεις της σκέψης που τους προσφέρει το εκάστοτε μαγαζάκι της εξειδίκευσης τους.
Φουσκώνει περήφανος από εθνική συνείδηση ο οπαδός Ελληναράς σαν θυμάται τα κρυφά σχολειά της Τουρκοκρατίας που τον δίδαξαν ότι υπήρχαν οι παραχαράκτες της ιστορίας του.
Ζητά πολύ λίγα «πράγματα» στη ζωή του ο αναιμικός λιγομίλητος υπάλληλος και έμαθε ότι σιγά και αργά γλύφοντας και έρποντας το σαλιγκάρι ανεβαίνει το μίσχο του προσωπικού οράματος της βολής του…
Μόλις το χαμόγελο της επιτυχίας του μικρού του στόχου (του ραγιά) ικανοποιηθεί από τους τεμενάδες , θυμάται να πει με ύφος εξουσιαστή «Ξέρεις ποιος είμαι Εγώ;»
Πήρε ένα πτυχίο και αγωνίστηκε μια ζωή να το εξαργυρώσει ο φουκαράς πίσω από μια καρέκλα σε ένα άδειο γραφείο και νομίζει ότι με αυτό μπορεί να εξηγεί τον κόσμο όλο. Συνήθως αυτοί γίνονται ποιητές των σαλονιών και δημοσιοσχεσίτες πλατιών γνωριμιών ανοχής στη ζωή τους.

Όμορφος ο κόσμος των ραγιάδων…ξένος από τον Μαγιακόφσκι ή τον Μπρέχτ που αρκούνται σε μια ποιητική βραδιά με χαμηλωμένα τα ντεκολτέ στις πνευματικές συνοδούς τους ή σε ένα μπριζολάδικο με λιγδιασμένα τα χέρια από την ηδονή του μασήματος…

Έχουν και «πνευματικές» αναζητήσεις οι Ραγιάδες… που εξαντλούνται στην Φροϋδική ικανοποίηση της έλλειψης μιας αγχωτικής εκσπερμάτωσης… και στην ανάρτηση του κατορθώματος αυτού σε ένα περήφανο για τις επιδόσεις του πουλιού τους βλέμμα.
Αγριεμένο ζώο ο Ραγιάς … απέναντι σε ότι του είναι ξένο.

Λες να είμαστε εμείς αυτοί όλοι ;!
Θα πάμε μέχρι τα παρακμασμένα σχολειά που τα ονομάζουμε για τον συγκεκριμένο βιασμό μας - Εκλογικά κέντρα και θα κάνουμε το «Χρέος» με την γνωστή μας αυτοπεποίθηση …της άγνοιας.
Άντε ας ευχηθούμε για το μέλλον που έχουμε ετοιμάσει… σαν το παραλάβαμε από τους γονείς μας και παραδώσαμε ευλαβικά ως άνθρωποι της «Παράδοσης» στα παιδιά μας…

Αδέλφια Ραγιάδες , ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: