Η Ακαδημία εκπέμπει SOS. Πάλι!

.
Επισυνάπτω ένα σχολιασμό που έκανα στους υπέροχους ανθρώπους της Ακαδημίας του Πλάτωνος, που μέσα από το προσωπικό στέρημα της ζωής τους, έχουν οράματα σε αντίθεση με μια συντεταγμένη Πολιτεία που σαφώς είναι ο Χατζηαβάτης στο Δοβλέτι των ντόπιων συμφερόντων.

Ο διαδικτυακός τόπος των κατοίκων της Ακαδημίας


Σας παρακολουθώ και στο μέτρο που έχω την δυνατότητα συμμετέχω στις αγωνίες σας όντας Πολίτης και όχι αποκλειστικά κάτοικος της περιοχής σας.
Ζούμε την εποχή του παραλόγου μέσα από ένα απρόσωπο τέρας που λέγεται «Αδιαφορία συλλογική μέσα από ατομική ιδιωτεία».
Τα προβλήματα δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν σαν έχουν πίσω τους την κακώς εννοούμενη έννοια του «Συμφέροντος» της ατομικής ιδιωτείας. Τα πρόσωπα είναι αδύναμα μέσα από τους μηχανισμούς της εκτελεστικής εξουσίας που αθόρυβα λειτουργούν σαν τρωκτικά.
Η καλύτερη μέθοδος για την προσωπική μου εκτίμηση είναι το άνοιγμα του οράματος που έχετε ακόμη πιο πολύ και η συγκεκριμενοποίηση του προς εκεί που δεν τολμούν τα συμφέροντα να εμφανιστούν.
Θα πρότεινα να ετοιμαστεί ένας ικανός αριθμός φακέλων με ένα συγκεκριμένο αίτημα που θα έχει οικονομικό κόστος προς τις κυβερνήσεις των κρατών του κόσμου.
Η «Ακαδημία» δεν ανήκει στους Έλληνες όσο και αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα όπως δεν μας ανήκει και ο Παρθενώνας. Με ευχαρίστηση θα έφτιαχναν ένα ταχυφαγείο παγκόσμιας αλυσίδας τον Παρθενώνα τα τρωκτικά της δημόσιας διοίκησης αν μπορούσαν, αλλά είναι αδύναμοι και σκοτεινοί σαν τις νομικές διαδρομές της ανύπαρκτης κουλτούρας τους.
Μια μεγάλη κινητοποίηση μέσα στο χώρο της Ακαδημίας με μουσική και δελτίο τύπου προς τους ανταποκριτές ξένου τύπου θα ήταν ότι καλύτερο για να δείξετε ότι δεν μιλάμε πλέον με τους ανεύθυνους υπαλλήλους του μηχανισμού των τρωκτικών.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σπεύσουν να σταθούν στο δίκαιο αίτημα που έχετε για την σωτηρία μιας μνήμης που είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα την απολαμβάνει η παγκόσμια κοινότητα.
Όσα χρειάζονται επιτέλους να δώσει ο Δήμος στους ανθρώπους για τις απαλλοτριώσεις μπορούν να τα εισφέρουν από τον προϋπολογισμό τους τα κοινοβούλια του κόσμου μια και οι δικοί μας είναι ανίκανοι να διαχειριστούν την παγκόσμια κληρονομιά.
Χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας πάντα ήταν αυτοί που είχαν «κακώς» ταυτότητα που έγραφε στην ιθαγένεια Έλληνας.
Μην φοβάστε ποτέ το ανάστημα των τρωκτικών της δημόσιας διοίκησης γιατί απλά δεν υπάρχει και η πολυνομία τους εξυπηρετεί την κόπωση της σκέψης μέσα από μια αθέατη διαδικασία υπόγειας διαδρομής των συμφερόντων.
Τόσο απλά και τόσο Ελληνικά.

Καλούς αγώνες
Κώστας Ζωγραφόπουλος

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/4/11

    Καλημέρα Κωστή μου και καλό μήνα!!!!Κάναμε ημερίδα με τη συμμετοχή καθηγητών πανεπιστημιακών και καλέσαμε όλους τους ξένους ανταποκριτές... ήρθαν 2.
    Κάναμε συναυλία με 2.000 άτομα και τους καλέσαμε δεν ήρθε ούτε ένας...
    Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας κάποια πανεπιστήμια και ήρθαν άδω και έκαναν τις εργασίες τους με τους φοιτητές, όπως από την Αρχιτεκτονική σχολή του Βόλου, και κάποια πανεπιστήμια της Ολλανδίας και της Ιταλίας.
    Τώρα ετοιμάζουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και θα καλέσουμε πάλι όλους τους ξένους και ντόπιους ανταποκριτές. Αυτή η μηχανή – εταιρία παραγωγής πολιτικών ρομποτ που σημαδεύουν κάθε τι που μπορεί να τους γεμίσει την τσέπη και να τους αδειάσει την ψυχή πρέπει να βρεθεί τρόπος να καταστραφεί.. αλλιώς θα μας καταστρέψει όπως ο οδοστρωτήρας στην Ντενεκεδουπολη (θυμάσαι)

    Αναστασία Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως επέμενε ο Τόμας Έντισον να πετύχει τον λαμπτήρα του, μένω στο όμορφο άκουσμα του ότι ετοιμάζετε πάλι συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Την ώρα που θα έλεγε "Άστο να πάει στο διάολο δεν γίνεται τίποτε να ανάψει" θα είχε κάνει την μεγαλύτερη απιστία στον έρωτα της Δημιουργίας.
    Η ιδιωτεία ήταν πάντα η ιδεολογική κάλυψη της φιλοσοφίας του βλάκα...ανά τους αιώνες μέχρι σήμερα.
    Ας πούμε με μια διαφορετική σκέψη από αυτή του Θηβαίου Αρχία "Ες αύριον τα σπουδαία" μια και η χαρά της ζωής έχει πάντα τη δράση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή