ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟ… ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

.

Ζούμε στην εποχή του πλάγιου λόγου και των κρυμμένων προθέσεων σε επίπεδο πολιτικών, διανοουμένων, και γενικώς βολεμένων ανθρώπων της μειοψηφίας του συστήματος.
Σας παραπέμπω στο άρθρο από το blog «Στοχασμός –Πολιτική», που αναφέρεται στον λόγο της βουλευτού Κανέλλη.
Αυτή είναι μια υπεύθυνη στάση και λόγος που έπρεπε να χαρακτηρίζει κάθε Ηγέτη (πρώτα του εαυτού του), που επιλέγει να ανέβει στο κάθε βήμα της Δημοκρατίας.

Δεν έχουν σημασία πλέον οι πολιτικοί χώροι … αλλά το σθένος και η καθαρότητα των ατόμων.
Όταν έρθει η εποχή που δεν θα χρωματίζουν οι άνθρωποι την πλάτη τους σαν τα πρόβατα για να ξεχωρίζουν σε ποιανού κόμματος τη στρούγκα ανήκουν … θα έχουμε καταλάβει ότι περάσαμε στην επόμενη εποχή.

Η κάθαρση που επαγγέλλονται υποκριτικά οι βολεμένοι… έχει την έννοια της εκπαραθύρωσης ολόκληρου του συστήματος διαπλοκής και ανοχής ακόμη και στα υποτιθέμενα αριστερά κόμματα που λειτουργούν την συντήρηση μέσα από την αμφισβήτηση της.

Το ποιος , που , πότε και πως… αφορά εμάς τους αγκυλωμένους από τον φόβο απώλειας της ένδειας μας … απλούς καταναλωτές των τηλεοπτικών σκουπιδιών…
και κομματικών τσιτάτων … που ενισχύουν την αγωνιστικότητα και αφαιρούν την κρίση…

Υπομονή… ο πάτος έχει και άλλη διαδρομή για να τον φτάσουμε … άλλωστε το έχουμε μάθει το παιχνίδι και θα αφήσουμε στην επόμενη γενιά να βγάλει το φίδι από την τρύπα… μια και είναι πολύ γυναικωτή η σκέψη και τα χέρια των σημερινών «τιμημένων» ψηφοφόρων του εφησυχασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: