ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ !

.


«Η Κραυγή» Edvard Munch Νορβηγός ζωγράφος

Να φοβάστε !

Είναι μια προτροπή που έχει λειτουργήσει χιλιάδες χρόνια σε ένα χρόνο αόριστου μέλλοντα που τον κουβαλάμε στην ζωή μας.

Κάποτε λειτούργησε ως κοινωνικός έλεγχος ,η Κόλαση του Δάντη σε ένα ολοκληρωτικό σύστημα του Μεσαίωνα… ακόμη και σήμερα έχει αφήσει βέβαια τις ρίζες του στις ιδεοληψίες του νου μας.

Ποτέ δεν φοβόμαστε κάτι που δεν υπάρχει, γι αυτό φροντίζει να κατασκευάζει όποιος θέλει να μας χειραγωγήσει … φόβους που λειτουργούν σε ένα αόριστο μέλλοντα.

Θα καταρρεύσουν οι οικονομίες …. Σημαίνει «Να φοβάστε!»

Θα μας σκοτώσουν οι τρομοκράτες … Σημαίνει «Να φοβάστε!»
Θα καταστραφεί ο πλανήτης … Σημαίνει «Να φοβάστε!»
Όλα αυτά βέβαια, χωρίς πραγματικά (ελεγχόμενα) γεγονότα σε κοινωνικές συμπεριφορές, που επηρεάζουν το βίωμα του φόβου θα ήταν άχρηστα.
Έτσι λοιπόν, το σκοτεινό διεθνές κύκλωμα των τεχνητών κρίσεων, φροντίζει να μας ορίζει ένα μονόδρομο επιλογής που χαρακτηρίζεται από τον απροσδιόριστο Φόβο.

Στην τρομοκρατία ακόμα φροντίζουν οι "άρρωστες σκέψεις", να υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές που θα κάνουν τους υπόλοιπους να κλειστούν στην μοναξιά της προστασίας τους και να πάψουν να σκέφτονται τη ζωή… ως δράση.

Όλα αυτά δεν ήταν τίποτε άλλο από μια δημιουργία οικουμενικού φόβου και η αποδεδειγμένη πλέον οργανωμένη καταστροφή των δίδυμων πύργων από τις υπηρεσίες πώλησης του παγκόσμιου φόβου αποδεικνύει την απάνθρωπη στόχευση των σκοπιμοτήτων.
(Όσοι ψάχνουν θα βρουν τις αποδείξεις)

Μεγάλη μερίδα από τα ΜΜΕ, φροντίζουν να μας θυμίζουν κάθε μέρα την υποβάθμιση , την απειλή και τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή μας από τις γεωλογικές εξελίξεις του Πλανήτη μας.

Τρομοκρατώ, σημαίνει στερώ την Αγάπη για να την αντικαταστήσω με Φόβο.
Τρομοκρατώ, σημαίνει στερώ την Ελευθερία για να την αντικαταστήσω με την Υποτέλεια.
Τρομοκρατώ σημαίνει στερώ την Πληροφορία για να την αντικαταστήσω με ένα άγνωστο Ενδεχόμενο.

Το μόνο αντίδοτο στην χειραγώγηση του Νου, είναι η Γνώση και η Αφοβία απέναντι σε ότι είναι κρυμμένο στο σκοτάδι και επιδιώκει την δική του αδυναμία να την κάνει καθολική.

Η Ζωή … περιλαμβάνει και τις εκτροπές της , που ως ανωμαλία εγκεφαλική δημιουργεί Δυνάστες και αρρωστημένα άτομα να θέλουν να ελέγξουν ως αθάνατοι τον κόσμο που τους περικλείει…

Την βασική ερώτηση … αν ο κουβάς , μπορεί να τιθασεύσει το ποτάμι μαζί με τα σύννεφα που το γενούν … δεν την έχουν κάνει στη ζωή τους τα άρρωστα μυαλά.
Κατασκευάζουν τεράστιους «κουβάδες» και νομίζουν ότι γδέρνοντας την κοίτη του ποταμού, μπορούν να ελέγξουν τη Φύση που υπομονετικά τους αφήνει να υπερβάλουν την ασημαντότητα τους.

Αν σκεφτούμε , ότι μπορεί να χάσουμε την συνήθεια που ορίζει τον τρόπο ζωής μας… και να αναγκαστούμε να κάνουμε μια άλλη ζωή … μπορούμε να πούμε στον εαυτό μας την μαγική ερώτηση;
Η δύσκολη μαγική ερώτηση είναι: «Ε και;»
Αν βγάλουμε το φόβο του «θανάτου» μέσα από την κτήση μας … τότε είμαστε νικητές απέναντι σε όποιους μέσα από την σκιά μας φοβίζουν.

Το χειρότερο είναι ότι την Τρομοκρατία την αναπαράγουμε και εμείς οι ίδιοι μέσα από τη σκέψη μας πρώτα στον εαυτό μας και μετέπειτα στους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας.
Αν μπορέσουμε να δούμε τον Τρομοκράτη στη σχέση μας με τον σύντροφο μας, τα παιδιά μας, τους συναδέλφους ή τους υφιστάμενους… θα καταλάβουμε ότι το σύστημα είναι εντελώς δικό μας και απλά βιώνουμε μεγαλύτερα μεγέθη γεγονότων μια και εμείς ζούμε μόνο τους τριγμούς του ηφαιστείου που λέγεται «Κατώτερη Συνείδηση»

Πάντα παίρνουμε , αυτό που μας αξίζει … έστω και αν είμαστε ανίκανοι να το αντιληφθούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: