ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ

.

Αν η Ελευθερία έρχεται μέσα από την Παιδεία της σκέψης και της Αρμονίας της ζωής μας, τότε η ύψιστη βιωματική Παιδεία που μπορεί να λάβει ένας άνθρωπος σκιαγραφείται μέσα στο βίντεο που ακολουθεί.

Μέσα από αυτή την παιδεία, ο άνθρωπος μπορεί να είναι ταυτόχρονα παρατηρητής της σκέψης του, όταν διαμορφώνεται από τα γεγονότα που εισπράττει και τα ερμηνεύει, χωρίς να παρασύρεται από τα συναισθήματα του και να τον κυριεύει ο φόβος ή η έπαρση.

Αυτός ο άνθρωπος, βαδίζει Λεύτερος.
Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για όσους θέλουν να εξουσιάζουν τη σκέψη και τα συναισθήματα των λαών, γιατί ακυρώνει την δύναμη που υφίσταται από τις μεθόδους ελέγχου του νου.

Αυτός ο άνθρωπος διαμορφώνεται, μέσα από μια Παιδεία που είναι στον αντίποδα της αποστήθισης, της σύγκρισης και της υποταγής στην περίεργη λέξη του «πρέπει» που υποδουλώνει τον άνθρωπο σε πειθαναγκασμούς και ενοχές.

Αυτός ο άνθρωπος … ζει και αναπνέει σε μια πραγματικότητα, που όλοι την ζητούν … και δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που ζητούν … γιατί απλά δεν την βλέπουν.

Αυτός ο άνθρωπος αφορά στην εξελιγμένη συνείδηση του μέλλοντος, που για να φτάσει εκεί το ανθρώπινο σύνολο, πρώτα θα περάσει από πολύ εκπεσμό … μέχρι να ξεψυχήσει νομοτελειακά μέσα από ανθρώπινο πόνο το μοντέλο σκέψης που βιώνουμε σήμερα.

Όποιος αφουγκραστεί την Παιδεία αυτή, θα αντέξει περισσότερο τον πόνο της αποσύνθεσης του μοντέλου, και θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του θανάτου της εποχής που ζούμε.

Αυτή η Παιδεία, γνωρίζει ότι ο Θάνατος και η Ζωή, είναι ταυτόχρονα γεγονότα που λειτουργούν κάθε στιγμή γύρω μας … και απλά τα αποδέχεται ως προσφορά χαράς στο βίωμα που λέγεται Ζωή.

Είναι εντελώς πραγματική η εφαρμογή αυτής της σκέψης- ζωής, σαν παιχνίδι … απέναντι σε ότι η άλλη εκδοχή του φοβικού πολιτισμού , θεωρεί για τη ζωή ότι είναι «Βάσανο»

Πολλές οι "είσοδοι" στην Αυτογνωσία… απλά ο κάθε ένας άνθρωπος χρειάζεται τον προσωπικό του χρόνο, ώστε να αποφασίσει να περάσει το κατώφλι του σκοτεινού χολ της Γνώσης αυτής της Παιδείας, που σίγουρα ως «άγνωστο» το κρίνει μη επιλέξιμο για το Εγώ του, από τον ήδη γνώριμο και προγραμματισμένο φόβο στη ζωή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: