GOOD CARMA ΗΛΙΘΙΕ!

.
Αρχείο ήχου όλης της ανάρτησης
Προς εξυπηρέτηση ατόμων που στερούνται την όραση. 
Στο διαδίκτυο που διακινούνται οι πληροφορίες με ταχύτατο ρυθμό συμβαίνει να λαμβάνουμε μηνύματα που περιέχουν αρχεία με όμορφα λόγια που μας προτρέπουν να τα στείλουμε σε δικούς μας γνωστούς ώστε να έχουμε μια υπέροχη Τύχη. Κάποιες φορές μας εκφοβίζουν αν αδιαφορήσουμε λέγοντας πως ο τάδε που δεν το έστειλε έπαθε τη δείνα αρρώστια και άλλα τέτοια φαιδρά πράγματα.

Με χαρά λοιπόν δημοσιεύω για καλή Τύχη και εγώ από τον χώρο τούτο ένα μήνυμα που έλαβα, στο οποίο όμως εισήλθε ο Διάβολος εκ της διαβολής στο πνεύμα μου, και σημείωσε με πράσινα γράμματα την δεύτερη σκέψη πάνω στα όμορφα νοήματα.
Ο Τρις- κατάρατος Δαίμων με διαβεβαίωσε ότι ενεργών την διακίνηση τούτου του αρχείου, θα πεθάνω κάποια στιγμή και εγώ του είπα να σταματήσει τις μαλακίες, μια και ολόκληρο το Σύμπαν θα πεθάνει και τούτος ο λόγος του δεν αποτελεί πρωτοτυπία.

Ο λόγος που αναρτώ αυτή την πνευματική παρωδία, είναι γιατί θα πρέπει να αρχίσουν οι άνθρωποι που σκέφτονται να κατανοούν ότι γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες από ηλιθίους παγκοσμίως να προετοιμάσουν μια νέα Θρησκεία που θα έχει ένα αχταρμά θεωριών στην πνευματική της αποβλάκωση. Ολίγον Βουδισμός με μια δόση Πνευματικής Ανάτασης αρχαίας σκέψης, θα κολλήσει σε στοιχεία της επιστήμης όπως η κβαντική, για να νομιμοποιήσουν την εξέλιξη της προσπάθειας που γίνεται από τους ηγέτες των εκκλησιών παγκόσμια να μαζέψουν την εξουσία τους σε μια περισσότερο εύπεπτη μορφή για να συνεχίσουν το φούσκωμα του πνευματικού σώματος των εκκλησιών τους από λίπος.

Κάποια στιγμή θα λέμε ότι η οπισθοδρόμηση σε παραδόσεις συντήρησης δοξασιών των παππούδων μας, αποτελεί επαναστατική πράξη… Κουράγιο στους νεώτερους που εκπαιδεύονται στη βάση του Πιστεύω και χάνουν όλο και περισσότερο από το λεξιλόγιο τους το ρήμα Θεωρώ!

O tempora ! O Mores !




Σημείωση: Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα την ερώτηση "Ποια είναι η καλή Carma" και έτσι αποφάσισα να αναφερθώ στο φαιδρό ζήτημα της εποχής παραλλάσσοντας την γραφή της λέξης Karma με το C, κρατώντας με την γραφή αυτή παράλληλα μια απόσταση σεβασμού από τις δοξασίες των πραγματικών Βουδιστών.



1 σχόλιο:

  1. Επισυνάπτω ένα βίντεο που φωτίζει την δαιδαλώδη διαδρομή των ατομικών μας πεποιθήσεων.

    Μάικλ Σέρμερ:
    Το πρότυπο πίσω από την αυτό-εξαπάτηση.
    http://www.ted.com/talks/lang/el/michael_shermer_the_pattern_behind_self_deception.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή