Έκλεισε ο πρώτος κύκλος της Μήδειας του Μποστ

Αναδημοσίευση από το blog https://kostaszografopoulos.blogspot.com/2018/05/blog-post.html

Σύντομος αλλά περιεκτικός σε συναισθήματα αυτός ο πρώτος κύκλος του ανεβάσματος της Μήδειας του Μποστ από την θεατρική ομάδα των εργαζομένων στα ΕΛ.ΤΑ. Για τέσσερις βραδιές, γεμάτες από θεατές, ζήσαμε την ομορφιά που γεννά το θέατρο.
Μετά από απαίτηση των θεατών θα αρχίσει νέος κύκλος του έργου, για τον οποίο θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Αρκετοί θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να μαγνητοσκοπηθούν λέγοντας λίγα λόγια για το έργο που παρακολούθησαν. Μερικές από αυτές σας τις δημοσιοποιούμε με τα ακόλουθα μικρά βίντεο.
Τιμή μας αποτελούν τα λίγα λόγια που μας έδωσε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛ.ΤΑ μετά την παράσταση, γοητευμένη από όσα συνέβησαν στο σανίδι η κα Φρόσω Σταυράκη.
Ακόμη, η εξαίρετη φιλόλογος και ιδρύτρια του Διαλεχθώμεν Ελληνικώς, Ειρήνη Μαυροπούλου, ο σπουδαίος συνθέτης Νίκος Τάτσης και ο σεβαστός Φιλόλογος και τέως υφυπουργός Πολιτισμού Μανώλης Χατζηνάκης, είναι μερικοί από τους εξαίρετους θεατές που μας τίμησαν με τις δηλώσεις τους. 






Η κα Ειρήνη Μαυροπούλου
Φιλόλογος και Συγγραφεύς είπε για εμάς:






Ο Νίκος Τάτσης (Μουσικοσυνθέτης) και
ο Μανώλης Χατζηνάκης ( Φιλόλογος -Πολιτικός)
είπαν για εμάς:



Η Πρόεδρος του Δ.Σ  των  ΕΛ.ΤΑ
κα Φρόσω Σταυράκη,
είπε για εμάς:




Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και υποσχόμαστε σε όσους δεν μπόρεσαν να είναι τις συγκεκριμένες ημερομηνίες μαζί μας πως θα υπάρξουμε μαζί στο μέλλον.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου