ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

.
Πεθαίνεις Ελλάδα και πρέπει να το ξέρεις

Πάντα πέθαινες Ελλάδα και όφειλες να το έχεις διαπιστώσει.

Πατριώτη υπάρχουν μερικές αλήθειες που καίνε τα μάτια σαν τις δεις ...
Ο αποτυχημένος επιχειρηματίας ήθελε να μην υπάρχουν καθόλου δημόσιοι υπάλληλοι γιατί ήταν το εμπόδιο του.

Ο ανίκανος βολεμένος υπάλληλος κομματικός ή κρατικός ήθελε να τιμωρηθούν οι κάθε ελεύθεροι επαγγελματίες γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει πως μπορεί κάποιος να έχει περισσότερα από αυτόν που είναι ένας ανίκανος κρατικοδίαιτος τεμπέλης με εξουσία.

Οι θεοσεβούμενοι βολεμένοι υποκριτές κίναιδοι ή και βίαιοι δηλούμενοι άνδρες πάντα ήθελαν την ομοιομορφία της αντίληψης τους να γενικεύεται στη θέα της φοβίας τους.

Ο δάσκαλος πάντα υπέκυπτε στην ιεραρχία της εξουσίας του οργανογράμματος και του προγράμματος σπουδών που τηρούσε με ευλάβεια φοβούμενος μη χάσει τη θεσούλα του αδιαφορώντας για την πρόοδο των αντικειμένων που ήταν οι μαθητές του.

Ο στρατιωτικός ήταν βολεμένος με τα «τζάμπα» των πρόσθετων κλαδικών εξυπηρετήσεων ενός κράτους που τον έκαναν να διαφέρει από την πλέμπα ενώ ήταν ίδιος με αυτήν χωρίς να το καταλαβαίνει.
Ο βολεμένος στην άγνοια του κομμουνιστής κάτω από την καθοδήγηση της εξουσίας  του, είχε σίγουρο τον εχθρό μέσα από το «ποίημα» που του έμαθαν να λέει.

Ο ηλίθιος (σπουδαγμένος οικονομικά) φιλελεύθερος που δηλώνει την ιδιότητα χωρίς να έχει την παραμικρή φιλοσοφική προσέγγιση του όρου είχε σίγουρη την λύση μέσα στην αντίληψη του που θέλει να θανατωθούν όλοι οι αντίθετοι που τους θεωρεί μίασμα για την κοινωνία της άγνοιας του.

Οι κουτσοβολεμένοι ανόητοι σε κλειστά επαγγέλματα  έμαθαν να κλαψουρίζουν για την υποκριτική ανέχεια του βολέματος τους και ως ζήτουλες πάντα χρησιμοποιούσαν τους σάπιους θεσμούς για να διατηρούν την κρυφή χαρά του βολέματος τους.

Οι ανίκανοι πνευματικά επαγγελματίες πολιτικοί ήξεραν να ράβουν κουστούμια που κάνουν κοντράστ στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις για να γοητεύουν με τον εμετό της ανίκανης σκέψης τους ηλίθιους ψηφοφόρους που συντηρούν και τροφοδοτούν ένα σύστημα έκπτωσης στη σκέψη.

Οι  επαγγελματίες ρουφιάνοι μέσα από το φόβο τους σε εργοστάσια τρέχουν να παίξουν στα προπό της φτωχογειτονιάς τους  μέσα από ελπίδες της αμόρφωτης ζωής τους πιστεύοντας ότι θα πιάσουν την «καλή» για να νοιώσουν σαν τα αφεντικά τους.

Οι ανέραστοι που περιφέρονται ως "καθώς πρέπει" τροφοδοτούν το σύστημα της πορνείας στα μισοσκόταδα της ζωώδους έκφρασης της ανικανότητας τους, και οι κακότροπες ανοργασμικές γυναίκες απλώνουν την ματαιοδοξία της ανικανότητας να αγαπήσουν εισπράττοντας από τα Τσεχωφικά παιχνίδια του περιβάλλοντος τους λίγη ηδονή στην πνευματική τους ανεπάρκεια.

Οι θεσμοί  κρύβουν πίσω τους ανώμαλους βολεμένους λειτουργούς που θα κρατούν πάντα τη μάσκα του αποδεκτού από την ιδιότητα, γνωρίζοντας οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι τους υποκριτικά ότι έχουν κουσούρια για να τα εκμεταλλεύονται κατάλληλα στα αιτήματα τους.

Ο καραγκιόζης επιστήμονας θα περιορίζει πάντα την διαφορετική εξέλιξη στο γνωστικό του αντικείμενο περιμένοντας τα ανταλλάγματα της λίγης (του) προσπάθειας στη γνώση και της πολλής (του) στο γλείψιμο που έκανε κατά την  αναρρίχηση στο αντικείμενο.

Ο καλλιτέχνης της τηλεοπτικής επανάστασης πάντα θα σαγηνεύει τους ηλίθιους τηλεθεατές προς εκτόνωση τους, για να καρπώνεται την αμοιβή για τον υπνωτισμό τους μετέχοντας στις ερωτικές παρτούζες ηδονής και καλυμμένων από την εξουσία ναρκωτικών καταναλώσεων της ανίκανης ζωής του.

Μέχρι εδώ ξέρουμε γιατί πεθαίνει αυτή η Τραβεστί κοινότητα που την ονομάζουν Ελλάδα και είναι όμοια με τις άλλες κοινότητες που νομίζουν ότι είναι σεβαστές χώρες  με φλάμπουρα που τιμούν την υποτιθέμενη τους κυριαρχία.

Πεθαίνει ο κόσμος Πατριώτη.
Δεν πεθαίνει μόνο αυτή η κακομούτσουνη Ελλάδα που την τιμάς σαν μάνα και την πηδάς σαν πόρνη για τις ανάγκες σου.

Θα ακούσεις ηλίθιους να σου μιλούν για την παγκόσμια οικονομία και την ανάκαμψη που ευελπιστούν να φέρουν μέσα από μια ανάπτυξη, άλλοτε με πράσινο οικολογικό χρώμα και άλλοτε με νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακά προγράμματα ενώ αναπτύσσουν ρύπους και θανατώνουν τον Αμαζόνιο φτιάχνοντας ατομικές κεφαλές για προστασία από ανύπαρκτους εχθρούς και αντιδραστήρες που κρύβουν τον θάνατο του χαμηλού κόστους της οικονομίας που ξέρουν.
Τόσο ηλίθιοι είναι όλοι αυτοί οι γνώστες των οικονομικών συστημάτων που θεωρούν πως η χρηματιστηριακή μεταφορά των απαιτήσεων χωρών και τα ίδια τα τοπικά χρηματιστήρια είναι «ανάπτυξη» και ευημερία για τον κόσμο.

Θα προστατεύουν μη κυβερνητικές οργανώσεις την διατήρηση της Φάλαινας ή της φώκιας των πόλων αφού πρώτα τις έχουν κατακρεουργήσει μέσα από το αδηφάγο κέρδος των συνεργατών τους που τους προσφέρουν κρατικές τρελές επιχορηγήσεις για το έργο τους.
Ανώμαλοι βολεμένοι που περιμένουν να εκλείψει κάτι για να το προστατέψουν.

Πεθαίνει ο κόσμος ολόκληρος Πατριώτη.

Πεθαίνουν οι λέξεις Πατριώτη.

Έντιμος , δυναμικός, ικανός, ριζοσπαστικός, σεβαστός, επιτυχημένος, γνώστης, είναι μερικές από τις εκατοντάδες λέξεις που χρησιμοποιούν οι ηλίθιοι τοπικά και παγκόσμια μέσα από την μετάφραση τους για να ενισχύουν τις αντιλήψεις της προτίμησης τους για άτομα που τους βολεύουν στη σκέψη.
Αν ρωτήσεις μετά από την έκφραση της γνώμης του ηλίθιου με την λέξη «δηλαδή;» να είσαι σίγουρος ότι θα σου επαναλάβει με τον ίδιο τρόπο τις αφηρημένες έννοιες που έχει σαν φλάμπουρο της άγνοιας του.


Πεθαίνουν τα  παιδιά μας Πατριώτη

Κάθε μέρα παίρνει την «πόζα» του μπροστά στην τηλεόραση ή στην εξουσία που τον βολεύει η τον απειλεί ο ηλίθιος γεννήτορας και έτσι διαμορφώνει την παιδεία στα γεννήματα του που του ανήκουν όπως η ανύπαρκτη ζωή του.

Πεθαίνει η λογική Πατριώτη

Κάθε στιγμή είναι έρμαιο του συναισθήματος ο ηλίθιος Πατριώτη και υπάρχει αδυναμία να λειτουργήσει το αυτονόητο σε αυτό τον κόσμο.
Οι οικονομικές καταπιέσεις, οι στρατιωτικές παρεμβάσεις , οι σφαγές για ισορροπίες πολιτικές και κάθε λογής ανωμαλία της σκέψης είναι ο θάνατος του αυτονόητου που βρίσκεται σε ισορροπία με την φύση γύρω μας.
Ανώμαλοι εντολείς για την ισορροπία των συμφερόντων πράττουν μέσα από τη σιγουριά της αδυναμίας τους και ορίζουν αυτές τις πράξεις ως πραγματικότητα ενός κόσμου που είναι δημιούργημα της ανεπάρκειας τους.

Πεθαίνει η βία της φύσης και ο έρωτας Πατριώτη

Θάφτηκε για πάντα η βία που προκρίνει εξελικτικά τη ζωή και την αντικατέστησε η γυναικωτή αντίληψη του πολέμου του μάρκετινγκ της σκέψης Πατριώτη.
Πέθανε ο έρωτας και τον αντικατέστησε η κατανάλωση της ηδονής Πατριώτη.


Υπάρχει όμως και ένα ευχάριστο Πατριώτη

Περίμενε ένα "νέο κατακλυσμό" που μην στενοχωρηθείς αν σβήσει σαν σάρκα σκουληκιού  την ανάσα σου καθώς και τα ζαβά παιδιά που έφτιαξες.
Πάντα μετά την μπόρα υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες να ξεκινήσει κάτι καινούργιο με ή χωρίς εσένα Πατριώτη μου.
Μην βαυκαλίζεσαι όμως ότι θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο και να τον κάνεις καλύτερο.  Πατριώτη μου με τις ίδιες σκέψεις δεν γίνεται να φτιάξεις ένα διαφορετικό κόσμο.

Η μεγαλύτερη προσφορά είναι η δική σου αυτοχειρία σαν πράξη κάθαρσης επάνω στην καμπούρα της γης που της είσαι άγος και βδέλυγμα κακής γενετικής εξέλιξης ενός είδους.

Αν θελήσεις να αλλάξεις το είδος σου θα πρέπει να στοχεύσεις την φονική σκέψη σου ίσια μέσα στο μυαλό σου καταργώντας ότι ήξερες ως αλήθειες και βάζοντας από την αρχή νέους ορισμούς σε ότι σε μάθανε πως ισχύει.

Ξέρω ότι φοβάσαι Πατριώτη να στοχεύσεις τη σκέψη σου και γι’ αυτό είσαι καταδικασμένος να πεθάνεις. 
Όλοι φοβόμαστε Πατριώτη δεν είσαι ο μόνος που θα χαθείς , αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να σταθείς απέναντι στις πράξεις σου και να πεις την μεγάλη φράση «Το ξέρω» για τις αδυναμίες σου.  Διαφορετικά Πατριώτη μου είσαι ένας κουραδόμαγκας γυναικωτός με μουστάκι που κρύβεται πίσω του, νομίζοντας ότι κρύβεις το υπόλοιπο σώμα σου που όζει από την ανικανότητα να το ελέγχεις με το πνεύμα.

Τώρα άντε να σε δω αν κατάλαβες Πατριώτη τι σου έγραψα πως θα εκφέρεις τις προτάσεις της μίζερης γνώσης σου για ότι ονομάζεις Πολιτική σκέψη αλλά και Προσωπική θέαση της ζωής σου.

Το κακό είναι ρε Πατριώτη ότι ο σύλλογος του όχλου με "Σίγουρη" άποψη, έχει πολλούς σαν και σένα και οι φωνές σας σκεπάζουν τους λίγους σιωπηλούς που ήσυχα αγωνιούν ακόμη και για σένα

Πόσο μεγάλη άγνοια έχεις Πατριώτη μου για την ύπαρξη σου;

Τελικά Πεθαίνεις Ελλάδα …
Αλλά μήπως πρόλαβες να γεννηθείς;

Θυμήσου την ημέρα που σε πυροβόλησε ένας αγράμματος επαναστάτης που θέλησε να εξαργυρώσει με τα βόλια του ένα θυμό άγνοιας  επάνω στο κορμί του Καποδίστρια….

Από τότε άρχισες να ψυχορραγείς  Ελλάδα μου και Βασιλιάδες, Δικτάτορες, μα και  Δημοκρατικά Λαμόγια απλώς τραβούν από το σώμα σου που θνήσκει, ότι νομίζουν πως γυαλίζει επωφελώς για την ανούσια ζωή τους.

Πεθαίνεις Ελλάδα του Πνεύματος των Εθνών και χαίρομαι γιατί μόνο έτσι μπορεί να Ξαναγεννηθείς χωρίς σύνορα και πραιτοριανά λαμόγια που ντύνονται με το όνομα σου για να διακονήσουν την ιδιοτέλεια τους.

Ότι Είπες κάποτε, δεν Πεθαίνει και τούτο είναι παρήγορο στην παγκόσμια σημερινή φτώχεια της σκέψης μέσα από το ήθος μιας γλώσσας - σκέψης- που δεν γνωρίζουν ακόμα.

Είθε !  Να γίνουν όλα όπως πρέπει και σύντομα για τις επόμενες γενιές που θα βαφτούν στο αίμα του θανάτου της ανεπαρκούς παγκόσμιας κυρίαρχης σκέψης.

Καλή τύχη Πατριώτη όλης της γης
Δεν υπάρχει στη ζωή Αδικία αλλά απόδοση νομοτελειακή των δημιουργημάτων της αφιλοσόφητης ζωής σου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: