Το Νέο ιστολόγιο άρχισε το ταξίδι του

.


Μετάβαση στον νέο ιστοχώρο


Το ιστολόγιο Δραγασιά, που έχει αποτυπωμένη μέσα του μια μικρή διαδρομή των σκέψεων μου, θα συνεχίσει να υπάρχει, γυρίζοντας σιγά - σιγά, σε μια στοχαστική γραφή, αναδεικνύοντας  ό,τι συνεχίζει να μου αποσπά το "βλέμμα" της σκέψης μου.
Για τις επικοινωνιακές δραστηριότητες των ενασχολήσεών μου, δημιούργησα ένα προσωπικό χώρο, που θα κρατήσει την επικαιρότητα των επαγγελματικών ενασχολήσεων, μακριά από την Δραγασιά.
Σκέφτηκα, ότι το ιστολόγιο Δραγασιά, χωράει μνήμες και παρόν που ανήκει σε όλους μας και δεν θα ήθελα να έχει με κανένα τρόπο πληροφορίες επικαιρότητας που στην ουσία δεν αφορούν το "στοχασμό" που θέλω να έχουμε όσοι διαδικτυακά επισκεπτόμαστε αυτό το χώρο.
Άλλωστε κάτω από τις γραμμές των αναρτήσεων, κρύβεται ένα άγχος και μια προσδοκία για το "εμείς" που θα έρθει νομοτελειακά μετά από ένα αιματηρό διάστημα ιδιωτικής σκέψης, για να διαμορφώσει το επόμενο στάδιο του Homo Universalis, που τόσο έχουμε ανάγκη σαν εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Πατώντας επάνω στην εικόνα μπορείτε να συνδεθείτε με τον Νέο χώρο που οργανώθηκε με στοιχειώδεις πληροφορίες, ώστε να ταξιδέψει από την Πρωτοχρονιά του 2015 στο χάος του Διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου